Cambridge English: Advanced (CAE)

Σπουδάστε αυτό που ονειρεύεστε

Η ζήτηση για γλωσσικές δεξιότητες υψηλού επιπέδου στα αγγλικά σημειώνει αύξηση σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία στο Cambridge English: Advanced (CAE) δείχνει ότι μπορείτε να επιτύχετε υψηλούς στόχους.

Γιατί το Cambridge English: Advanced (CAE) σας δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

  • Αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως απόδειξη υψηλών επιδόσεων. 
    Περισσότερα από 6.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις και κρατικοί φορείς σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν το Cambridge English: Advanced (CAE) ως απόδειξη υψηλών επιδόσεων. 
    Μάθετε περισσότερα
  • Ένα πιστοποιητικό που ανοίγει τον δρόμο σε άπειρες ευκαιρίες. 
    Σας βοηθάει να αναπτύξετε τις γλωσσικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να επιτύχετε και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις αιτήσεις εισαγωγής σε πανεπιστήμια και αιτήσεις φοιτητικής βίζας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.
  • Προσφέρει υψηλού επιπέδου δεξιότητες στην αγγλική γλώσσα, για ακαδημαϊκή και επαγγελματική επιτυχία. 
    Η προετοιμασία για το Cambridge English: Advanced (CAE) βοηθάει τους διδασκόμενους να αναπτύξουν δεξιότητες και να τις αξιοποιήσουν στο έπακρο για τις σπουδές, την εργασία και τη διαμονή τους σε αγγλόφωνες χώρες.

Κατεβάστε τις πληροφορίες για υποψηφίους (στα αγγλικά) Το πιστοποιητικό Cambridge English: Advanced είναι επίσης γνωστό ως Cambridge Advanced Certificate in English (CAE) και αποτελεί απόδειξη ότι τα Αγγλικά σας αντιστοιχούν σε επίπεδο επαγγελματία του τομέα των επιχειρήσεων ή προπτυχιακού πανεπιστημιακού φοιτητή.

Επίπεδο τίτλου: Πολύ καλή γνώση = Γ1 στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για γλώσσες.

Σε ποιους απευθύνεται;

Η συμμετοχή στις εξετάσεις CAE απευθύνεται σε όσους θέλουν να πιστοποιήσουν έναντι εργοδοτών ή πανεπιστημίων την ικανότητά τους να επικοινωνούν με αυτοπεποίθηση στα Αγγλικά σε επαγγελματικές και υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκές περιστάσεις. Για να συμμετάσχετε στις εξετάσεις θα πρέπει να είστε σε θέση:

  • να συντάσσετε περίπλοκες εκθέσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κρατάτε σημειώσεις σε συνεδριάσεις ή διαλέξεις
  • να κάνετε παρουσιάσεις επί περίπλοκων θεμάτων στα Αγγλικά
  • να κατανοείτε διάφορα κείμενα, από μυθιστορήματα μέχρι άρθρα γνώμης σε εφημερίδες.

Ποια είναι η διαδικασία των εξετάσεων;

Οι εξετάσεις CAE περιλαμβάνουν πέντε ενότητες. Θα ολοκληρώσετε τις ενότητες Κατανόηση γραπτού λόγου, Παραγωγή γραπτού λόγου, Χρήση Αγγλικών και Κατανόηση προφορικού λόγου την ίδια μέρα. Η παραγωγή προφορικού λόγου (Listening) γίνεται πιθανότατα σε διαφορετική μέρα, με τη συμμετοχή δύο εξεταστών και ενός ακόμα εξεταζόμενου.

CAEΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
Χρόνος 1 ώρα και 15 λεπτά 1 ώρα και 30 λεπτά 1 ώρα 40 λεπτά 15 λεπτά ανά ζεύγος εξεταζόμενων
Βαθμολογία (% του συνόλου) 20% 20% 20% 20% 20%

Cambridge English: Advanced banner